Ik verkoop mij werk ook via GINVI Art Gallery.
Mariniersweg 10 - 3011 NN  Rotterdam
Momenteel hangen er 7 verschillende foto's van mij gedrukt op Plexiglas - Maxima HD bij Ginvi.

De foto's zijn verlijmd tussen een plexiglas plaat aan de voorzijde en een dibond plaat aan de achterzijde.

Een foto op plexiglas met het nieuwe Fujicolor Maxima papier geeft een nieuwe dimensie aan fotoafdrukken.
Het Maxima papier geeft nog diepere zwarten en helderdere kleuren.

Als je in de gelegenheid bent ga het in het echt zien bij Ginvi want het ziet er totaal anders uit dan hier op de site vanaf een foto.

Wat zijn de mogelijkheden?

Foto achter plexiglas

Door een echte fotoafdruk te verlijmen achter de plaat plexiglas, zullen alle details zichtbaar zijn op uw foto. Deze wordt met de grootste zorg achter het plexiglas geplaatst. Dit zorgt voor een veel hogere kwaliteit dan de foto direct te printen op het plexiglas of het aluminium achter het plexiglas. Met een glanzende plaat plexiglas wordt een verbazingwekkende diepte in de foto gecreëerd en worden hierdoor de kleuren en details versterkt.

Product details

PapiersoortFujicolor Crystal Archive Type DPII /220 grams
Bewerking foto verlijmd achter plexiglas / 3mm
Afwerkinggeplakt op dibond / 3 mm
Inclusief robuust ophangsysteem
Levertijd 1-2 weken


Handig ophangsysteem

Standaard wordt iedere foto geleverd met een handig ophangsysteem waardoor u uw foto na de bezorging direct op kunt hangen. Ook wordt uw product zorgvuldig ingepakt om onaangename verassingen bij levering te voorkomen.


En wilt u uw foto nog luxer aan de wand dan kunt u kiezen voor Liquid Gloss®.
Dit is een transparante kunsthars, epoxy. Via een speciaal ontwikkeld gietproces wordt het fotopaneel handmatig voorzien van een twee-laags Liquid Gloss® coating. Het fotopaneel zelf bestaat uit een 4 mm Dibond paneel met een hoge resolutie Lambda-print. De Liquid Gloss® geeft de gewenste high-end touch aan het fotopaneel en door het geïntegreerde aluminium ophangframe (u-profiel) kan het eenvoudig worden aangebracht aan uw muur.
Het creatieve team van Ginvi bewerkt in overleg met u de epoxy wandpanelen met diverse materialen, alvorens de laatste laag epoxy word gegoten. GINVI+ maakt met u de meest exclusieve, handbewerkte en unieke kunstwerken. Zo maken wij o.a. gebruik van 22K bladgoud, Swarovski, parelmoerverf. Op deze manier word elk epoxy paneel echt exclusief, uniek en persoonlijk. In het lab voorziet GINVI het fotopaneel handmatig van de lagen Liquid Gloss® , epoxy kunsthars.

Dus wilt u één van mijn foto's in een zeer luxe uitstraling aan de wand neem dan contact op met Ginvi Art Gallery.
Klik op het logo hieronder:

Wilt u een hele wand bekleden met een foto, geen enkel probleem. In overleg met u kan ik een foto op maat maken voor uw wand.
In opdracht van het gebouw Calypso in Rotterdam heb ik een foto van 10 meter breed x 3.41 meter hoog gemaakt die door Ginvi Art Gallery professioneel op de wand is geplakt:


Voor vragen kunt u mij altijd bereiken op: info@klausfotografie.nlVOLG MIJ OP INSTAGRAM: